MARKNADENS SNABBASTE VEDMASKINER

20 år av finsk kvalitet –
Pilkemaster vedmaskiner

Pilkemaster-vedmaskinerna planeras och tillverkas från början till slut med finsk kompetens. Kontinuerlig produktutveckling och uppmärksammande av kundernas önskemål om allt bättre vedmaskiner har lett till ett flertal patenterade innovationer samt pris.

Varje Pilkemaster-vedmaskin tillverkas med gedigen yrkeskunskap i Klemis i Södra Finland. I 20 år har vi tillverkat över 15 000 Pilkemaster-vedmaskiner för nöjda kunder runt om i världen. Genom att välja Pilkemaster-vedmaskinen får du en hållbar vedmaskin som motsvarar dina behov och som utför jobbet snabbt, effektivt och tryggt.

Presentationer och demonstrationer av Pilkemaster

Pilkemaster-återförsäljare

– lokal service

Det finns Pilkemaster-återförsäljare på mer än 260 orter runt om i världen, och du kan alltid vända dig till dem, om det så gäller köp av en ny Pilkemaster-vedmaskin, reservdelar eller behov av servicetjänster.

Originalreservdelar för Pilkemaster

Pilkemaster är byggd för att tåla mycket. Genom att regelbundet utföra service på din maskin, ger du den ett långt liv. Pilkemaster-originalreservdelar kan du beställa av din återförsäljare eller direkt av tillverkaren info@agromaster.fi eller +358 207413322.

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Blev du intresserad? – Be om en offert på Pilkemaster-vedmaskinen.

  Fyll i dina uppgifter på bifogade blankett och vi tar kontakt med dig så fort som möjligt. Du kan även be om en offert på nummer +358 20 741 3322 eller e-post info@agromaster.fi.


  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
  2 days ago
  Pilkemaster

  18.8.2022 KANKAANPÄÄ
  Tervetuloa tutustumaan Pilkemaster klapikoneisiin! Paikka: Turun Konekeskus Oy, Kankaanpää Osoite: Asemakatu 9, 38700 Kankaanpää Aika: 18.08 klo.10-14
  ... See MoreSee Less

  1 month ago
  Pilkemaster

  Haluamme toivottaa kaikille oikein hyvää kesää!☀️
  Tehdas jää kesälomille ja tuotanto jatkuu taas vko.32
  ... See MoreSee Less

  Haluamme toivottaa kaikille oikein hyvää kesää!☀️
Tehdas jää kesälomille ja tuotanto jatkuu taas vko.32

  Comment on Facebook

  My Pilkemaster was started a few seconds without hydraulic oil. When filled with 40 liters it did not function. What do I do?

  Load more