Yritys

Pilkemaster-koneet valmistaa Agromaster Oy

Agromaster Oy on palkittu, suomalainen klapikoneiden valmistukseen erikoistunut yritys. Jokainen Pilkemaster-klapikone valmistetaan edelleen vankalla ammattitaidolla Lappeenrannassa, Etelä-Karjalassa. Olemme valmistaneet tyytyväisille asiakkaille ympäri maailmaa yli 25 vuoden aikana jo noin 20 000 Pilkemaster-klapikonetta.

Jatkuvassa kehitystyössämme otamme huomioon asiakkaittemme palautteet ja toiveet, jotta klapikoneemme tekevät käyttäjiensä työpäivistä entistä helpompia ja tehokkaampia. Hallussamme on useita patentteja ja haemme niitä uusien innovaatioiden myötä koko ajan lisää. Kaiken toimintamme lähtökohtana on suunnitella ja valmistaa aina vain parempia klapikoneita, minkä ansiosta Pilkemaster-klapikoneet ovat aina nopeita, tehokkaita ja turvallisia.

Pilkemaster-koneet suunnitellaan ja valmistetaan alusta asti kotimaisen osaamisen voimin. Helppokäyttöisyys ja erittäin korkea laatu ovat kasvattaneet Pilkemaster-klapikoneista yhden alansa suurimmista ja luotetuimmista tuotemerkeistä. Työmme saavutuksista todisteena ovat InnoSuomi-palkinto 2003 sekä Agromaster Oy:n valinta Etelä-Karjalan vahvimmaksi yritykseksi 2011. Pilkemaster-koneistamme n. 50 % menee vientiin, ja tärkeimpiä vientimaitamme ovat Norja, Saksa, Ruotsi, Viro, Ranska, Kanada ja Iso-Britannia.

Agromaster Oy on saanut Kanadan ja USA:n markkinoille suuntautuneeseen kansainvälistymishankkeeseen Euroopan aluekehitysrahaston tukea.